A speciális felépítésű zuhanyoszlop

Elmúltak már azok az idők, amikor csak a hagyományos zuhany csaptelepeket lehet megvenni. Napjainkban egyszerűen megrendelhető a termosztátos zuhanyoszlop, amely számos pozitívummal bírnak. Ez a kellék a gepeszcentrum.hu egyik felkapott produktuma, ami nem is meglepő, ugyanis ez számos jó tulajdonsággal bír.

zuhanyoszlop
Zuhanyoszlop

Az efféle zuhanyoszlop képes kiegyenlíteni a víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait és emellett biztosítani tudja a beállított hőfokot. Ennek a tartósságát, ellenállóságát igazolja, hogy ez a többszöri elzárással és megnyitással is megbirkózik, ami azt jelenti, hogy évek múltán is úgy működik, mintha teljesen új lenne. A zuhanyoszlop hőmérséklet zára előre beállított 38 Celsius-fokos hőmérséklettel rendelkezik.

A zuhanyoszlop eszközön megtalálható az a különleges vezérlőfej is, amelyik meggátolja az akaratlan vízhőmérséklet változtatást. A blokkoló gombot benyomva lehetséges csak a fej elfordítása. Az adottságok felsorolásakor nem maradhat ki az sem, hogy a kiegészítő víz- és energiatakarékos. Ezáltal jóval kisebb a vízveszteség, mint kézi szabályozás esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.