A tökéletesség, egyetlen ruhában

Lassan vége a Februárnak. Bár azt mondják, még egy komoly lehűlés következik, azért a tavasz sincs már messze. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz az utolsó komolyabb hideg időszak a következő tél kezdetéig, így lehet készülődni a melegebb napokra.
Jöhetnek a nagy kirándulások, pecás napok, hétvégi kerti partik, sőt, azoknak, akik az esküvőjük előtt állnak, ideje erre is felkészülni.
Mi is lehetne kellemesebb, mint egy langyos nyári estén, a szabadban, a csillagok alatt esküdni, a tökéletes menyasszonyi ruhában.
A legújabb divat pedig, talán nem is véletlenül, a tengerparti esküvői ruha. Senkit ne tévesszen meg a név, hogy tengerparti esküvői ruha, ez nem azt jelenti, hogy csak a habzó hullámok mellett lehet hordani, sőt, kifejezetten ajánlott mindenhova, ahol a menyasszonynak nem a hideggel kell megbirkóznia.
A tengerparti esküvői ruha a nevét a strandok hangulatáról kapta. Egy ilyen tengerparti esküvői ruha egyszerre kényelmes, sejtelmes, játékos és meghitt. A ruha anyagának esése a tengeri szellőt idézi. Díszítése a partok mentén megtörő hullámok habjai, hangulata egyszerre tükrözi a végtelen horizont lélegzetelállító látványát, a nedves homokon megcsillanó naplemente játékos meghittségét és az érintetlen természet minden másnál tökéletesebb tisztaságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.