Egyszerűen átalakítható mobil konténer

Komolyabb időtartamú építkezési vállalkozásoknál, telephelyek kiépítésénél, de akár lakás célra is, világszerte egyre elterjedtebb a mobil konténer használata. Egy mobil konténer aránylag egyszerűen átalakítható, egészen egyedi igények szerint, és több ilyen eszköz összeépítésével komolyabb ingatlanok kialakítása is lehetséges, miközben a felépítés időtartama nagyon rövid és a költsége is jóval alacsonyabb a hagyományos tégla építésű házakénál, ráadásul a legtöbb helyen még engedélyt sem kell rá kérni, mivel mobil ingatlannak minősül.
Amennyiben önnek is érdekes lehet ez a megoldás, mondjuk cége telephelyén a vásárlók számára kialakított terekhez, az üzlethelyiség árak felől, kérjük, érdeklődjön kollégáinknál, vagy a honlapunkon megtalálható elérhetőségek egyikén.  Mivel minden terület, igény és ügyfél más, ezért ezekhez alakítva a konténerek kialakítása és az üzlethelyiség árak is minden esetben egyediek, ezért kérjük, a lehetőségekről is érdeklődjön.
Egy ilyen konténerekből kialakított üzlethelyiség, akár ideiglenes megoldásként is működhet, elvégre jóval olcsóbb, mint a hagyományos épületek és könnyen telepíthető, mozgatható, elszállítható. Ennek ellenére hosszabb távra is szívesen ajánljuk ezt a megoldást, mivel a nehéz szerkezetű hajókonténerek belső kialakítását nagyon könnyű otthonossá tenni, szigetelésük is egyszerű és a vastag, felületkezelt acél falak hihetetlen hosszú ideig képesek jó állapotban megmaradni, így nem kell attól tartani, hogy ha akarjuk, ha nem, előbb utóbb mindenképp cserélni kell a szerkezetet, vagy más megoldást kell találnunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.