Ha egészséges fogak, üde mosoly elérése a cél

Biztos vagyok benne, hogy még a legkisebbeknek sem mondok újat azzal, hogy ha felhívom a figyelmet, fogazatunk épségének a legfontosabb egészségügyi feladataink közé tartozik. Nem véletlen, hogy a helyes fogápolás technikáját, már egészen kicsi korban oktatni kell, és a hivatalos pedagógusok nagy figyelmet is szentelnek neki, mégis, ahogy haladunk előre a korral, egyre inkább hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről a tényről.
A fogazat épségének fontossága mellett természetesen a megjelenés is lényeges, és bármennyire is kellemetlen tény, felnőtt korban az utóbbira jobban odafigyelünk. Persze, ez csak addig van így még valami komoly problémával nem nézünk szembe a fogorvosi székben ülve, de gyakran akkor már késő.
Az egyik leggyakoribb beavatkozás, ami szerencsére még nem számít súlyos problémának, az a fogpótlások, koronák, implantátumok behelyezése. Ezeknél sem kell ma már aggódnunk, hogy fogazatunk véglegesen megcsúnyul, hiszen az olyan anyagoknak köszönhetően, mint a cirkon, vagy a porcelán, gyönyörű, természetes hatású fogsort tudnak kialakítani, ami ráadásul ellenállóbb is, mint az eredeti fogazat. A cirkon az egyik legmodernebb technológia, amit választhatunk, így a cirkon korona árak talán első hallásra magasnak tűnhetnek, de valójában ár-érték arányban nagyon jók.
Cirkon korona árakról, kérjük, kérjen árajánlatot és a technikáról tájékoztatást, lehetőleg egy személyes konzultációval egybekötve a fogcentrum rendelőjében!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.