Még egy hangyafarmot is izgalmassá varázsol!

Szervusz, kedves látogató!
Most épp a plasztikus betűk világában jársz, ahol egy nagyon érdekes felhasználási módját szeretném bemutatni neked, ezeknek a csodálatos, figyelemfelkeltő, színes, plasztikus betűknek.


Mint szinte minden hónapban, az idei év Januárjában is új hobbyt találtam magamnak. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy amit kitalálok hobbynak, azt folyamatosan mívelem is, inkább csak belekóstolok a legtöbbe, majd azok maradnak meg hosszabb ideig, amik valóban izgalmasnak bizonyultak.
De itt most nem én vagyok az érdekes, hanem a plasztikus betűk.
Legújabb hobbym a hangya tartás. Hogy hogy jön ide a plasztikus betűk színes forgataga?
Hát úgy, hogy bár ez egy igen érdekes hobby, amit világszerte igen sokan űznek, sokszor egy-egy királynőre egy átlag magyar keresetet is kifizetve, itthon mégsem túl népszerű. Ez bizony komoly probléma azoknak, akik nem csak művelni szeretnék ezt a csodálatos hobbit, de meg is szeretnének élni belőle.

Én személy szerint, gyakran járok kisállatos börzékre, de csak ritkán mentem egyáltalán oda a hangyások asztalához, valahogy nem volt érdekes, nem volt látványos. Éppen ezért, az ezzel foglalkozó haveromnak ajánlottam, hogy készítsen egy színes farmot, a habbetűk segítségével, hátha bejön. Lassan itt a következő börze, majd meglátjuk, mi lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.