A Nano akvárium kisebb halak tartására optimális
Webáruház

A Nano akvárium kisebb halak tartására optimális

Egy akvárium a lakás díszeként szolgálhat, de a méretét és a formáját ajánlott jól átgondolni. Kisebb terekbe nem ajánlatos nagyméretű tartály beállítása, ilyen esetekben optimális hatást szavatol a Nano akvárium, ami 10-28 liter között lehet. Az eakvarium.hu webáruházban számos minőségi, fekete ragasztású Nano akvárium áll az érdeklődők rendelkezésére, különféle méretben. Mindegyik mellé jár egy polifoam kiegészítő, ami alátétként funkcionál és biztonságosabbá teszi a használatot, mivel kiküszöböli a nyomáskülönbségeket a kemény felületére való helyezéskor.

A modellek közös jellemzője, hogy 6 mm vastag normál akváriumüvegből készül és a lapjai fekete ragasztóval vannak illesztve. A garancia a ragasztásra 1 év. Ezek a kisméretű modellek nincsenek ellátva merevítővel, mivel nem igényelnek plusz merevítést. A Nano akvárium, a méreteiből kifolyólag nem alkalmas nagyobbra növő és mozgásigényes halfajták tartására, mindenképp kicsi halakat ajánlott behelyezni, apróbb méretű kiegészítőkkel és dekorelemekkel együtt.

A jól megválasztott akvárium háttér igen esztétikus

Létezik egy webhely, ahol gyakorlatilag minden megtalálható, ami csak az akvarisztika területén szükséges lehet, a korábban említett internetes portált üzemeltető vállalat pedig pontosan erre speciálizálódott. Az akváriumtartályok mellett, a kiegészítők kínálata is igen széles, a világítás, a dekorelemek, a szűrők, a pumpák mellett, fellelhető számos akvárium háttér is, különféle méretben, kivitelezésben és mintázattal.

Ezek alapanyaga leginkább üvegszálas műgyanta, ami masszív és tartós alapot képez, a festék pedig speciálisan víz- és kopásálló. Az akvárium háttér látványos dekoráció. Az akvárium háttér méretének kiválasztása alkalmával ajánlott arra figyelni, hogy a megadott méretek mellett, fel vannak tüntetve a tényleges méretek is, amelyek valamennyivel kisebbek. Ennek oka, hogy a háttérkép beépítése kényelmes legyen, valamint ennek köszönhetően a háttér mögötti víz is cserélődni tud. A rögzítése ragasztással történik, vízre semleges ragasztóanyag alkalmazásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük