A Xiaomi PAD 5 tok nem okoz csalódást
Webáruház

A Xiaomi PAD 5 tok nem okoz csalódást

Ez a kiegészítő megvédi a készülék kijelzőjét és hátlapját. A Xiaomi PAD 5 tok alig változtat a tablet vastagságán és súlyán, vagyis szinte észrevehetetlenül garantálja a biztonságot. Az előnyei közé tartozik, hogy a megfelelő helyeken hajlik, így tökéletes támasztékot nyújt filmek vagy videók nézéséhez. Ha visszahajlítja, akkor kényelmes pozícióba állíthatja a gépeléshez. Ez az elegáns termék billentyűzettel is el van látva, ami növeli a tablet funkcionalitását, miközben óvja a sérülésektől.

A Xiaomi PAD 5 tok környezetbarát bőrből készül és minőségi varrással rendelkezik. A mágneses klip a bezárhatóságért felel. A billentyűzetrögzítés szintén mágneses, ami stabil tartást biztosít. A billentyűzet Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható. Beépített hálózati kapcsolóval és LED-ekkel rendelkezik, amelyek a készülék állapotának jelzésére szolgálnak. Ha a termék elnyerte a tetszését, akkor ne habozzon, hanem keresse fel az internetes áruházak egyikét és rendelje meg! A Xiaomi PAD 5 tok biztosan nem okoz csalódást!

Huawei Nova 5T tok különböző változatokban

A kellék számos kivitelben kapható a szaküzletekben. A Huawei Nova 5T tok minden típusa azt a célt szolgálja, hogy védje a készüléket a karcolódásoktól és a különböző szennyeződésektől. A hátlap változat az egyik legnépszerűbb és legolcsóbb a piacon. A telefon hátlapját és az oldalsó éleit óvja. Az anyagát tekintve lehet szilikon, műanyag, műbőr, bőr, valamint fém. A Bumper keretes változat az élek mentén meg van erősítve, ebből kifolyólag nagyobb védelmet garantál az ütések ellen.

A Huawei Nova 5T tok 360 fokos variációban is beszerezhető. Ez azért jó választás, mert egyszerre védi a készülék elő-, illetve hátlapját. Általában műanyagból vagy szilikonból készül. Létezik kifejezetten sportoláshoz kialakított kiegészítő. A felépítésének hála, egyáltalán nem zavarja intenzív mozgás közben. A karra, illetve a derékra lehet rögzíteni. Az ütésálló műanyag Huawei Nova 5T tok a kritikus részeken plusz megerősítéssel van ellátva, így biztosítja a védelmet a nagyobb fizikai behatásokkal szemben. Válassza az igényeinek megfelelő darabot!

Vélemény, hozzászólás?