Asus tablet minden formában a Skyphone-nál
Webáruház

Asus tablet minden formában a Skyphone-nál

A skyphone.hu mobiltelefonok és tartozékok kis- és nagykereskedelme. E magyar cég mindenféle márkájú és modellű mobiltelefonok és tartozékok széles skálájának forgalmazásával foglalkozik, az Acer-től, az Asus tableten kereszül a ZTE-ig.

Az Asus egy taiwani multinacionális vállalat, amely számítástechnikai eszközök előállításával foglalkozik. Termékei között megtalálhatók az asztali és hordozható számítógépek, PDA-k, szerverek, különféle kijelzők, perifériák, valamint elektronikus szolgáltatások kormányzati, üzleti, oktatási és otthoni felhasználók számára.

Az Asus 5 típusú táblagépeket dobott piacra: ZenPad, FonePad, Transformer Pad, Vivo Tad, MeMO Pad. A ZenPad Asus tablet sorozat tervezése elegáns, rendkívüli vizuális teljesítménnyel és moziszerű hangzással rendelkezik. A FonePad Asus tablet sorozat tökéletes azok számára, akik értékelik a hangkommunikációt és a nagy képernyős tablet nyújtotta megnövelt szórakozási lehetőségeket egy készülékben. A Transformer Pad Asus tablet sorozat egy táblagép hordozhatóságának és egy notebook teljesítményének ötvözet e. A Vivo Tab Asus tablet sorozat vékony tervezésének és könnyű hordozhatóságának köszönhetően nagyszerű teljesítménnyel rendelkezik. A MeMO Pad Asus tablet sorozat készülékei pedig  a sokat utazó emberek táblagépe lett.

 

 

Vélemény, hozzászólás?