Szolgáltatás

Duguláselhárítás Nyíradony – házi praktikák a vécé tisztán tartására és illatosítására!

A lakást átható bűz terjeng a vécéből? Ezt akár dugulás is okozhatja. Ha szeretné eredményesen és szakszerűen elhárítani a dugulást Nyíradony területén, hívja a Duguláselhárítás Nyíradony szakembereit, akik profi felszereléssel azonnal megoldják problémáját.

Duguláselhárítás Nyíradony – házi praktikák a vécé tisztán tartására és illatosítására!A vécéből áradó szagok azért alakulnak ki, mert eldugulnak a lefolyók, vagy a vécéperem alá illetve a vécében olyan baktériumok telepednek, amelyek iszonyatos bűzt okoznak.  Az ecet alkalmas a szagtalanításra és elpusztítja a baktériumokat. Súrolószerként használhatunk szódabikarbónát: hetente egyszer öntsünk a vécébe 1 pohár szódabikarbónát és vécékefével jól súroljuk át. A vécékagyló gyönyörűen fog csillogni és megszűnnek a szagok is.

A baktériumok és szennyeződések felszámolására kiváló a hidrogén-peroxid. Ez az anyag teljesen elpusztítja a baktériumokat és a vízkövet is eltávolítja. A vízkőtől mindenképpen meg kell szabadulni, hiszen megtelepednek rajta a baktériumok és a vécé is elveszti csillogását.

A vécéillatosítók használat csak azután jöhet, ha előbb felszámoltuk a kellemetlen szagot okozó baktériumokat és szennyeződéseket, melyek sok esetben fertőzést, betegségeket is okozhatnak a családtagoknak.

Vélemény, hozzászólás?