Szolgáltatás

Eladó ingatlan Budapest különböző utcáin

Szeretne már egy saját lakást, viszont nincs elég pénze családi házra? Fel a fejjel, mert beteljesülhet a vágya! Ugyanis jutányos áron vannak eladó ingatlanok Budapest területén. A XIX. kerületi lakótelepen, eladó egy 71 m2-es terasszal rendelkező panellakás.

Eladó ingatlan Budapest különböző utcáinA terasz nagysága 6 m2. Nagyon jó beosztású tömbház lakás, aminek 4 különnyíló szobája van. Így mindenkinek jut saját helyiség. Akár nappalinak, hálónak, dolgozószobának is kialakíthatóak, attól függően, hogy Önnek milyen igényei vannak. A kilátás is nagyon szép, mivel a zöld parkra néznek az ablakok.

Magasföldszinti lakás, viszont szigetelve van, így a melegítéssel nem lesz gond. A műanyag nyílászárók sem engedik be a hideget. Közvetlenül a lakás alatt található két tároló, amit igény szerint bármire használhat. Kerékpárok tárolására, de akár mosókonyhának is kialakítható, hiszen az egyikbe a víz is be van vezetve.

Ön is tisztában van a ténnyel, hogy az eladó ingatlanok Budapest területén eléggé költségesek. Viszont, ezt a lakást, most mindössze 20,8 millióért vásárolhatja meg.

Vélemény, hozzászólás?