Szolgáltatás

Fontos a vásárlói igények kielégítése a turkálóknál

Fontos a vásárlói igények kielégítése a turkálóknál
A bálás ruhás turkálók

Vásárlóinkat különböző célok motiválják, amikor üzletünkbe jönnek, van, aki vásárlási szenvedélyét elégíti ki azzal, hogy állandóan betér az üzletbe és örömét leli abban, hogy mindig vesz valamit. Mindig egy „vadászkaland” a bálás ruhás turkálók látogatása – elsősorban hölgyeknek, hiszen itt gyakran, szó szerint bányászni kell az érdekes ruhadarabra.

Vannak, akik gyermekruhákat keresnek, hiszen ezek nagyon rövid ideig viselhetőek. Sokan egyedi darabokat keresnek, hiszen az üzletekben kapható, megfizethető ruhák, tömeggyártásból valók.

Éppen ezért, a bálás ruhás turkálók egyfajta közösségi élet színterei. Itt mindenki önfeledten válogat a kirakott ruhák közül, próbálgat, korra való tekintet nélkül. Ezek a bálás ruhás turkálók általában heti rendszerességgel frissítik a választékot, ezzel is magunkhoz vonzva az érdeklődőket. Nemcsak egyszerűen leakasztani és a próbafülkébe vinni, hanem szó szerint meg kell érezni, hogy pontosan hova nyúljon az ember, hiszen a több ezer ruhadarab közül rátalálni és kiválasztani a megfelelőt nem könnyű feladat. 

Vélemény, hozzászólás?