Szolgáltatás

Hatékony iroda takarítási tippek és eszközök

Hatékony iroda takarítási tippek és eszközökSzámos eszköz, praktika és hasznos tipp szerepel a magyar és budapesti internetes oldalakon a takarítás hatékonyabbá tételére és lerövidítésére, de a szaktudással rendelkező budapesti takarítócégeket semmi nem pótolja, legyen szó cég-, iroda- vagy társasház takarításról. Most bemutatunk pár eszközt, melyek alkalmazása hatékonnyá és gyorssá teszi az iroda takarítási folyamatot.

Egyszerű és hatékony módszer a fehérítő használata. Két evőkanál fehérítőt hozzáadunk körülbelül fél vödörnyi vízhez és már kész is a tisztítószer. Az oldatot adagolhatjuk permetező-, spray palackból vagy ronggyal, moppal felmosáshoz is használhatjuk. Univerzális és szinte minden területen eredményes.

A hagyományos tisztítástól eltérően, ahol mindig valamilyen tisztítószer vagy vegyszer kerül felhasználásra, jóval környezetbarátabb a nagynyomású vízzel és a magas hőfokú, száraz gőzzel történő tisztítás. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat és fertőtlenítő hatása a kellemetlen szagokat is eltünteti. A két technika kiválóan alkalmazható az ipari és irodai területek legszennyezettebb helyiségeinek takarításához.

A kifejezetten poros és nagymértékben szennyezett területeknél a magasnyomású száraz- és nedves porszívók alkalmazása ajánlott. Ezekkel a gépekkel egy nagy budapesti árvíz után még a bútorokból is képesek kiszívni a vizet a professzionális cég- és iroda takarítók.

Vélemény, hozzászólás?