Autó

Kiváló választás a Vredestein téli gumi

Kiváló választás a Vredestein téli gumiA Vredestein megbízható abroncsokat ajánl télire. A tavalyi fejlesztéseknek eredményeképpen jelent meg a Vredestein Wintrax Xtreme S típusa, amit közösen dolgoztak ki a Giugiaro Design munkatársaival. A gumi különleges kialakítást kapott, így még megnyerőbbé vált a hazai piacon is.

Nagyteljesítménnyel rendelkezik. A Vredestein havas, jeges útszakaszokon problémamentesen képes haladni. A Vredestein téli gumi tesztjeinek eredményei kiválóak, így nyugodtan bízhatunk benne. Kisebb hőmérséklet mellett nagyszerűen kihasználhatóak a tulajdonságai.

A téli gumi kémiai összetétele kivételesen erős. A Vredestein téli gumi sokkal lágyabb, így rugalmasabb vezetési stílust tud biztosítani. Az autógumi tapadása kifogástalan. A Vredestein téli gumi lamellázott felülettel rendelkezik, így nagyon jól úton tudja tartan az autót, nem számít, hogy az út jeges, havas, latyakos vagy száraz lenne. Bordázott felületén nagyszerűen el tudja vezetni a vizet, havat. Alkalmazásával fokozottabb vezetést tudunk elérni télen.

Vélemény, hozzászólás?