Szolgáltatás

Koreai fogások tálalva

Nem is gondolnánk, de a koreai konyha egyik közkedvelt étel típusa a koreai bbq, mely forró vaslapon vagy grill rácson készül.

Koreai fogások tálalva

A koreai bbq különlegessége a fűszerezésben, illetve a pácolásban rejlik, hiszen nem mindegy, hogy milyen ízeket és aromákat szív magába a hús. A hús érleléséhez készített szósz, mártás vagy marinád leginkább használt összetevői a chili a paprika, a paprika, fokhagyma és nádcukor, valamint a szezámolaj és még számos fűszer. A koreai bbq lényege, hogy az íze egyszerre legyen sós, édes, csípős és savanyú, melyek összessége harmóniát teremt és egységet alkot. Ha étteremben fogyasztunk koreai bbq-t, akkor azt mindig a vendég maga készítheti el, így nem csak az étel ízét élvezheti, hanem a körítés is különlegessé teszi a vacsora lefogyasztását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük