Megbízható gázszerelő Budapesten és környékén
Webáruház

Megbízható gázszerelő Budapesten és környékén

A fővárosban még mindig rengeteg háztartási készülék üzemel földgázzal, amelyeknek több szempontból is elengedhetetlen a megfelelő időközönkénti karbantartása. A gázszerelő Budapesten azonnal házhoz jön, ha baj van, de fontos, hogy ne csak akkor hívjuk, amikor már egyébként túl késő. A megelőzés sokkal egyszerűbb. A Zónagáz csapata megoldja a problémát, akármiről legyen szó. Szolgáltatásaik közé tartozik a gázkészülék javítása, a gázvezeték-szerelés, a fűtési rendszer hibaelhárítás.

Mindezek mellett, igénybe vehető a gyorsszolgálat díjtalan kiszállással, valamint a térítésmentes tanácsadás is. A profi gázszerelő Budapesten garanciát vállal az általa felhasznált anyagokra, alkatrészekre legfeljebb 2 éves időtartamig. Vészhelyzet esetén, a hétvégéken és az ünnepnapokon is biztosított a hibaelhárítás. A gázszerelő Budapesten az összes kollégájával együtt tekintélyes munkatapasztalattal, tervezési, illetve mérnöki szaktudással rendelkezik. Az elérhetőségek megtalálhatóak a zonagaz.hu weboldalon, amelyeken keresztül további hasznos információkra tehetnek szert a kedves érdeklődők.

A gázterv engedélyeztetés szakképzettséghez kötött

Amennyiben bárki építkezik vagy felújít, akkor az adott épület felszereltségét illetően mindig szükség van a megfelelő engedélyek kiállítására, az azzal foglalkozó hivatalos személyek által. Nem képez kivételt a gázterv engedélyeztetés sem ez alól. Nem az összes épületgépészeti munkálat engedélyköteles, de ennek előzetesen mindig érdemes alaposan utánanézni, nehogy aztán egy felsőbb ellenőrzés alkalmával busásan kelljen megfizetni a tévedést.

A gázterv engedélyeztetés tulajdonképpen a műszaki leírás átvizsgálásával, majd jóváhagyásával történik, amit a területileg illetékes gázszolgáltatónál egy okleveles mérnök végez el. A művelet során mindenképpen meg kell felelni az éppen aktuális jogszabályoknak. Az eljárás általában rendkívül gyorsan és precízen végezhető el. Akinek tehát szüksége van gázterv engedélyeztetésre, nyugodtan forduljon a szóban forgó vállalat munkatársaihoz!

Vélemény, hozzászólás?