Miért olyan népszerű a led spot lámpa?
Szolgáltatás,  Webáruház

Miért olyan népszerű a led spot lámpa?

A led spot lámpák a dekoratív megvilágításnak nagyon kedvelt kellékei, tulajdonképpen csak kreativitásunk szab határt használatuknak. Mennyezetre, falba süllyesztve, vagy akár a bútorokra szerelve bármely stílushoz használható. A fényt közvetlenül tárgyakra vagy bútorokra irányíthatjuk arra, amit ki szeretnénk emelni a környezetből.

A spot lámpa lágy fényű.

A led spot lámpa nem csak „kiemelésre” tökéletes, de az adott helyiség általános világításban is vezető szerepet játszhat.

Mennyezeti és fali spot lámpák?

A reflektornak tűnő led spot lámpa funkcionális, de egyszerűen gyönyörű is.  A sínen elhelyezett led spot lámpák még több lehetőséget biztosítanak a fény beesési szögének iránybeállítására. Több különálló, egymás után elhelyezett izzóból áll. Mindegyik más-más irányba állítható – ennek köszönhetően egy fényforrással több különböző pontot is meg tudunk világítani.

Süllyesztett mennyezeti led spot lámpa

Az ilyen típusú led spot lámpa modellek álmennyezetbe vannak beépítve, a szerkezet fő része el van rejtve a szemlélő szeme elől.

Led spot lámpák nem véletlenül találhatók meg mindenhol, otthon, irodában, múzeumban, színpadon és egyéb kültéri vagy beltéri helyeken is.