Minimális tudással is készíthető honlap
Szolgáltatás

Minimális tudással is készíthető honlap

Sokan szívesen elkészítenék saját weboldalukat, de programozói ismeretek nélkül ez nem jöhet össze. Ezért gondoltunk egyet, és előre szerkesztett oldalakkal építőkockaszerűen öszeállítható weboldalkészítő programot hoztunk létre.

A WezzPage.Hu oldalon minderre példát is mutatunk. Hiszen szemléltetés nélkül nehéz elképzelni az önálló munkát ebben a témában. Csak alapvető szövegszerkesztői tudás kell a saját weboldal összeállításához. Árainkat felhasználói csomagokra felosztva határoztuk meg, amely a tárhely bérlésének a havidíját is magában foglalja, hiszen egy weboldal tárhely nélkül nem működhtet.

A WezzPage.Hu oldalról a kapcsolatot is felveheti velünk, amennyiben kérdése volna. A regisztrációhóz kötött ingyenes próbaidő valójában arra szolgál, hogy majdani weblapkészítőink maguk is meggyőződjenek arról, hogy az oldal működtetése valóban nagyon egyszerű. Ily módon a WezzPage.Hu oldalról bérelt saját összeállítású weboldal mindig a legújabb tartalmakkal jelenhet meg. Olyan összeállításban, amilyet a tulajdonos szeretne.