Nagy sikert aratott a Diamond Nails éjszakai vásár!
Szolgáltatás

Nagy sikert aratott a Diamond Nails éjszakai vásár!

A minőségi körömápolás szerelmesei számára igazi kuriózumnak számított a közelmúltban megrendezett Diamond Nails éjszakai vásár, mely alkalomból jelentős kedvezményekkel juthattak hozzá az érdeklődők a kiszemelt darabokhoz. A debreceni helyszínen egészen éjszaka tízig lehetett vásárolni, és akár 40 %-os kedvezmény is elérhető volt egyes termékekre. A cég május 12-én, már 11. alkalommal kerített sort az éjszakai vásárra, ahol ráadásul lehetőség nyílt tanácsot kérni a szakemberektől is.

 

A Diamond Nails műköröm világmárka szaküzlete ismét hatalmas kedvezményekkel és meghosszabbított nyitva tartással várta az érdeklődőket, akik szép számmal meg is jelentek a különleges programon. A nagy népszerűségnek örvendő építő zselék 35 %-kal olcsóbban voltak beszerezhetőek, a zselé lakkok ára a megszokottnál 20 %-kal volt alacsonyabb, a reszelők, fixálók és körömápoló olajok iránt érdeklődők pedig 40 %-os akció keretein belül szerezhették be új kedvenceiket. Nem csak a megszokott DN termékekhez lehetett az éjszakai vásáron hozzájutni, hanem a legújabb zselék is kiemelt keresletre tartottak számot. Nem véletlen, hiszen a csillogó zselé szín és a tökéletes állag mindenki tetszését elnyerte.

Természetesen azok is kedvezményekre számíthattak, akik különféle gépeket szerettek volna beszerezni, hiszen az akciós listán ezek is szép számmal helyet kaptak. Szakmabeliek és laikus körömmániások egyaránt igyekeztek minél több újdonságot magukénak tudni, s úgy zárni a DN estjét, hogy kollekciójuk új, izgalmas darabokkal gazdagodjon. A területen évek óta legkedveltebb márka ezúttal sem okozott csalódást azoknak, akik az igényes, tartós eredménnyel záruló műkörmözés megszállottjai.

 

A DN egyébként webáruházában is várja mindazokat, akik fontosnak tartják, hogy akár munkájukhoz, akár az otthoni körömápoláshoz valóban színvonalas, professzionális termékeket szerezzenek be. Megéri az online kínálat előnyeit is kihasználni, hiszen korrekt áron lehet hozzájutni így a márka legkedveltebb termékeihez. Az éjszakai vásár ezúttal is bebizonyította, hogy a Diamond Nails népes rajongótábornak örvendhet, akik minden alkalmat megragadnak a vásárlásra és a profikkal való személyes eszmecserére. Valószínűleg a következő DN rendezvény is hasonló keresletre számíthat.