Online kismama edzés hétfőn és pénteken
Szolgáltatás

Online kismama edzés hétfőn és pénteken

Csodálatos az emberi test, a várandósság időszaka pedig egyszerűen fantasztikus, de ilyenkor kiemelten fontos, hogy tegyünk az egészségünkért. Éppen ennek érdekében került kidolgozásra az online kismama edzés, hiszen a tornázásnak nincs semmi akadálya a terhesség hónapjaiban. Persze feltétlenül ki kell kérni a nőgyógyász véleményét, mielőtt bármiféle edzésbe kezdene egy terhes nő.

Viszont abban az esetben, ha a terhesség zökkenőmentesen zajlik, akkor semmi akadálya nincs az online kismama edzés végzésének. 3-4 fővel zajlik a torna azzal a trénerrel, akit megismerhetünk az edzesekblankaval.hu weboldalon. Minden óra elején egy kis légzésgyakorlatot tartanak, amivel aktiválják a mély hasizmokat és a mélymedencei izmokat. Ezután bemelegítés következik, majd egy könnyed erősítő gyakorlatblokk. Ezután újra légzésgyakorlat, utána lehet beszélgetni, élményeket megosztani a résztvevőkkel. Tehát így zajlik az online kismama edzés ezzel a kiváló szakemberrel. Hétfőn és pénteken van várandós torna.

Mi a teendő előrebillent medence esetén?

A nem megfelelő, mozgásszegény életmód több egészségügyi problémát is magával hozhat, amelyektől elég nehezen szabadulhatunk meg. Például az előrebillent medence erősen nyomja az ágyéki porckorongok háti részét, rendeltetésétől idegen módon terheli. Ennek komoly következményei lehetnek, derékfájás, ágyéki porckorong kiboltosulása, de a bajok egészen a fájdalmas porckorongsérvig terjedhetnek. Szerencsére vannak edzésformák az előrebillent medence esetére is, amelyeket megismerhetünk, elsajátíthatunk az említett szakember segítségével.

Nyilván mindenki meg akar szabadulni az egészségügyi problémáitól, amit megfelelő tornával el is érhet. Minden információt megtalálunk ezzel kapcsolatban a honlapon, ugyancsak itt találjuk meg az edzésprogramot és vehetjük fel a kapcsolatot a kiváló trénerrel. A gyakorlatok tulajdonképpen az ülő életmód ellensúlyozására valók, de prevencióként is alkalmazhatóak. Nem kellene megvárni, hogy kialakuljon az előrebillent medence állapot, hiszen ideális mozgásformával ez kivédhető.