Szolgáltatás

Piroska Gyula könyv cégvezetési tanácsokkal

Piroska Gyula könyv cégvezetési tanácsokkalHogyan tud egy magyar vállalkozás ebben a bizonytalan gazdasági környezetben is talpon maradni? A legjobb segítség hozzá egy Piroska Gyula könyv. Ne gazdasági tanácsokra számíts, hatékony munkavégzést, irányítást tanulhatsz tőle. Kicsit talán ironikus, emellett humoros, de ami a legfontosabb: tele van igazsággal.

Egyenes, szókimondó olvasmány magyar üzletembereknek, vállalkozóknak és cégvezetőknek. Magyarországon sajnos több cégvezető érzi inkább tehernek, mint örömnek azt a munkát, amibe néhány évvel ezelőtt még óriási lelkesedéssel vágott bele.

Ha úgy érzed, hogy elfogyott a lendületed, és nap mint nap csak végzed a dolgod, de nem jut idő magadra, a családodra, akkor biztosan jól jön egy kis segítség, hogy hogyan tudsz kiszállni a mókuskerékből. Egy Piroska Gyula könyv vagy tréning olyan hibákra hívja fel a figyelmedet, amik talán fel sem tűnnek, de egy kis odafigyeléssel a jövőben majd könnyedén elkerülheted őket.

Az önképzésre érdemes időt szakítani, és ha ezt némi humorral is fűszerezik, akkor biztos, hogy még élvezni is fogod. Piroska Gyula temérdek cégvezetői tapasztalatának köszönhetően nem csak a hibáidra hívja fel a figyelmedet, hanem könnyen megvalósítható gyakorlati megoldásokat is ad az érdeklődőknek. 

Vélemény, hozzászólás?