Számos hangfal szett található a Netdepó webáruházban
Webáruház

Számos hangfal szett található a Netdepó webáruházban

A Netdepó leginkább korszerű és minőségi audio felszerelés forgalmazásával foglalkozik. A webshop kínálatában elérhető több mint 100 darab minőségi hangfal szett is, különböző kivitelben és árban. Az árufelhozatal folyamatosan frissül. Az ár tekintetében leginkább a hangfalak teljesítménye és kivitelezése a mérvadó. Találhatóak a webáruházban a kevesebbe kerülő darabok mellett, prémiumminőségű modellek is, ezekért természetesen többet kell fizetni.

Fellelhetőek itt a világszerte elismert Yamaha, TagaHarmony, Wharfedale Moviestar, Wilson Cinematic, PolkAudio Monitor gyártók innovatív technológiájú modelljei. A hangfal szett minden esetben több hangszórót tartalmaz, az egyszerűbbek legalább 2, a komolyabb kapacitásúak viszont 4 darabot. A prémium kategória esetében ezek mind különbözőek egymástól, van közöttük front-, polc- és centersugárzó, valamint aktív mélysugárzó is. Mindegyik hangfal szett vásárlása esetén 2 év garanciát biztosít a forgalmazó, természetesen rendeltetésszerű használat mellett.

Az 5.1 erősítő a házimozi rendszer lelke

A házimozi rendszer több elemből áll, habár a laikusok általában csak a hangszórókat veszik észre. A központi része viszont a kevésbé látványos 5.1 erősítő berendezés, amiből számos modell áll az érdeklődők rendelkezésére a netdepo.hu webáruházban. A webhely kínálata a világtrendekkel párhuzamosan folyamatosan frissül, továbbá a webshopot fenntartó vállalat hatalmas raktárkészlettel rendelkezik az épp aktuális termékek terén. Az 5.1 erősítő a leginkább keresett árucikkek közé tartozik, éppen ezért a felhozatal igen gazdag.

Fellelhetik itt az érdeklődők olyan elismert cégek berendezéseit, mint amilyen a Marantz, a Yamaha, a Denon és a Pioneer. Mindegyik ezen a webhelyen forgalmazott modell rendelkezik a legújabb dekóderekkel, van bennük internet elérés és egy applikáció letöltését követően, akár okostelefonról is vezérelhetőek. Egyes gyártók a mozisabb, keményebb hangzásvilágot szavatolják, de olyan is akad, ami inkább a zeneiség révén kiemelkedő. A megvásárolt 5.1 erősítő darabokra a forgalmazó 36 hónap garanciát vállal.

Vélemény, hozzászólás?