Szolgáltatás

Szélvédő csere, ahol Ön szeretné

Szélvédő csere, ahol Ön szeretnéNagyon sok olyan helyzet van, amikor szükség van a szélvédő kicserélésére. Napjainkban is előfordulnak autófeltörések, melyeknek következtében a szélvédő is megsérülhet. Amennyiben Ön is hasonló helyzetbe került, akkor ne késlekedjen tovább, inkább hívja az autouvegmost.hu weboldal ügyfélszolgálatát!

A szélvédő csere általuk olyan előre megbeszélt helyszínen is lehetséges, melyet Ön javasolt. A szakemberek teljes mértékben igazodnak a megrendelő igényeihez. Természetesen a profik akkor is kijavítják a megrongálódott autóüvegét, ha nem feltöréssel állnak szemben, hanem kavicsfelverődéssel.

A szélvédő csere egyszerűen zajlik az autouvegmost.hu oldal tapasztalt kollégáinak hála. Az első lépés minden esetben a károk felmérése. Ezt követi a sérült szélvédő szakszerű kiszerelése, ha nem menthető meg az üveg. Ezután egy méretben és formában is megegyező szélvédőt kell beilleszteni a sérült helyére, melyet speciális ragasztóval körbehúznak. A szélvédő csere utolsó lépése pedig a garanciapapír kiállítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük