Szolgáltatás

Több szűrőréteggel ellátott Heavenfresh légtisztító

Több szűrőréteggel ellátott Heavenfresh légtisztítóA szobában működő levegőtisztítók új generációja maximálisan megtisztítja a gyártó által garantált alapterületű helyiségben a levegőt. Ezt olyan megújított szerkezettel éri el, amelyik több szűrőréteget foglal magába.

Az első egy porszívóval tisztítható szűrő, de ez csak a levegőben található nagyobb daraboktól tisztítja meg. A Heavenfresh légtisztító következő szűrőrétege egy szénszűrő, amelyik a különféle szagokat tisztítja ki. A következő réteg, a 0,3 mikronnál nagyobb szennyeződéseket tartja vissza a kiáramló levegőből.

Ez a szűrő nagy hatásfokkal tisztítja meg a Heavenfresh légtisztító modellben a pollent, baktériumokat és egyéb apró szennyeződéseket. A következő fázis, egy UV lámpa, ami a mikroszervezeteket hivatott megsemmisíteni, mint pl. a vírusok, gombák és baktériumok.

Majd egy ionizáló rész következik, ami azon az elven működik, hogy a levegőben lévő szennyeződések legnagyobb része pozitív töltésű, egy negatív töltéssel magához vonzza ezeket a részecskéket. A levegőtisztító rendelkezik ózon funkcióval is, amit rövid időre ajánlott bekapcsolni.  

Vélemény, hozzászólás?