Vegyen részt a vagyonőr wrokshopon! Megéri!
Szolgáltatás

Vegyen részt a vagyonőr wrokshopon! Megéri!

Ha elveszítette régi munkahelyét és esélyt sem lát arra, hogy másikat találjon a szakmájában, akkor sem kell kétségbeesni. Egyre több lehetőség nyílik az átképzésre. Ma már nem nehéz jelentkezni egy felnőtteknek szóló tanfolyamra, ahol olyan szakmát tanulhat, amivel könnyen találhat új munkahelyet.

A vagyonőr workshopok az egész országban elérhetővé váltak. Több mint 50 településen rendeznek képzéseket, ahol elméleti és gyakorlati tudásban is részesülhetnek a jelentkezők. A tanfolyam elvégzése után levizsgáznak és sikeres vizsga után rögtön munkába is állhatnak.

Vagyonőrökre és biztonsági őrökre mindenütt szükség van, így nem nehéz munkát találni ezzel a szakmával. A képzésre bárki jelentkezhet, aki megfelel a feltételeknek.

Erről többet megtudhat, ha meglátogatja az OKJ Oktatóközpont honlapját. Mivel a vagyonőr workshopok az egész országban elérhetőek, így nem kell senkinek sem sokat utazzon, ugyanis biztosan talál egy képzési pontot közel az otthonához. Minél hamarabb jelentkezik a tanfolyamra, annál hamarabb állhat szolgálatba az új munkahelyén!